Carambole Nyt

Carambole leder:


Michael B.Nielsen


Fynsvej 3,3,th.


4800 Nykøbing F.


Telefon 40811851


Maill:<michael_b@nielsen.mail.dk>


 


Det var opdateringen lige d.d.


 


 

Information

Carambole nyt / Status:


Efter ca 14 år hvor at 3  Bande - 1 Bande - Fri Carambole har været, sat lidt på standby i Nyk F Billardklub er det kommet op at køre igen.


I august måned, blev der lagt Nye klæder på Carambole bordene.


Indtil videre er den, der spiller 3 Bande - 1 Bande kun Michael B Nielsen, men jeg håber at der kommer flere til. 


I de individuelle turneringer er Michael B Nielsen kommet Lands Finalen i Old Boys 3 Bande, som afvikles i Marts måned. Resultat fra  Regions Finalen opnåede Michael B en sølv medalje, tabte desværre kampen om guldet til Søren Jonasen fra Værløse BK .


Her på lørdag d. 2 Feb. 2019 kl. 10 bliver der afholdt ABC Tours 3 Bande afd. 3 Øst hvor der er fuldt hus dvs. 16 spillere som spiller dobbelt knockout, lad os håbe at NFBK spilleren Michael B Nielsen opnår et godt resultat. han ligger i øjeblikket nr 4 på Ranglisten.


De 16 bedste på ranglisten efter 4 Tour afd. kvalificere sig til Tour Finalen d. 6 April 2019 i BK Amagerbro.

ABC Turs 3 bande

Turnerings billede fra 2.februar 19
ABC Turs 3 bande.

Turnerings billede fra 2. februar 19
DM Lands Finale Old Boys 3 Bande 2019 i Assens BK:

Lørdag d. 23 Marts 2019 kl 1100 i Assens BK spiller Michael B Nielsen  DM Lands Finale i Old Boys 3 Bande, desværre har jeg ikke hjemmebane i Finalen , men jeg føler mig godt rustet til at gøre en god figur, og forhåbentlig kommer jeg hjem med Guldet.


Puljen hedder flg:


Knud Nielsen             Balling BK


Søren Jonasen           Værløse BK


Michael B Nielsen     NFBK


Jørgen Andersen      Assens BK


 


Resultatet skal nok blive uploadet, God weekend til alle sammen


Venlig hilsen


Michael B Nielsen


 


 


 Resultat af DM Lands Finale i Old Boys 3 Bande.


Michael B Nielsen fik Sølv efter nogle spændende kampe i Assens BK men måtte i den afgørende kamp mod Jørgen Andersen fra Assens BK se sig slået da jeg tabte med 1 point , Surt Show men jeg spillede en god Finale havde et total snit på 0,626 og i min bedste kamp i år vandt jeg 30 - 1 i 29 indg.


På Lørdag d. 6 April 2019 kl 1100 i BK Amagerbro.


Spiller Michael 3 Bande ABC Tours Finale , der er 16 spillere i Finalen der spilles som dobbelt knockout, las os håbe at det flasker sig derinde.


God Weekend alle sammen


Venlig hilsen


Michael B  NielsenCarambole Orientering sæsonen 2018/2019


 


Hej jeg vil lige komme med en opdatering om hvad der er sket i sæsonen 2018 / 2019 mht. Carambole afd. I NFBK.


 


Det startede ud med, at der blev lagt nye klæder på de 2 Carambole borde i August måned, hvilket gjorde optakten til sæsonstarten endnu mere interessant. Derefter begyndte alle de individuelle turneringer. Samt nogle enkelte træning samlinger.


Resultatmæssigt har Michael B Nielsen og NFBK opnået flg.


3 Bande Old Boys Lands Finale    Sølv – kun 1 point fra Guldet


3 Bande Old Boys Regions Finale Sølv denne blev afviklet i NFBK lokaler


1 Bande semifinale i kl. A øst desværre blev resultatet ikke det forventede men en 4 plads.


 


Ellers har der været afviklet en 3 Bande ABC Tours i NFBK-lokaler lørdag d. 2. feb. 2019 med start kl..10 og vi sluttede med at låse klubdøren kl. 2330 ja det var en lang dag for Michael som både spillede og styrede turneringen der var 16 spillere som spillede dobbelt knock – out. Men heldigvis styrede Kirsten Jensen køkkenet med en hård hånd.


I Lands Finalen i 3 Bande ABC Tours skulle Michael en tur til BK Amagerbro men det gik desværre ikke som forventet. Sluttede på en 13 plads ud af 16 spillere.


 


Ja det var så den sæson, men planerne til den kommende sæson er allerede i gang, jeg har planer om at tiltrække nogle flere Carambole spillere til NFBK, jeg er tæt på at samle et 2 mands hold i 3 Bande, hvilket vil gøre at der kommer endnu mere liv i klubben.


Såfremt der er nogle af vores kegle medlemmer som kunne have lyst til at stifte bekendtskab med nogle af Carambole disciplinerne, stiller jeg mig gerne til rådighed som vejleder / instruktør.


 


Michael B – Kirsten J vil gerne takke alle klubbens medlemmer for denne sæson, men ikke mindst Asger Johansen som stillede sig til rådighed som dommer, i min semifinale i 1 Bande på trods af han havde halsbetændelse.


 


Jeg kan desværre ikke være med til NFBK Generalforsamling da jeg pt. opholder mig til EM i Brandenburg.